Izdelki za usnje, tekstil in osvežilci zraka

Set za nego usnja

Set za nego usnja

Leather Soft Cleaner je čistilo na vodni osnovi, ki ga lahko uporabljamo za vse vrste usnja, izjema sta nubuk in semiš. Učinkovito deluje na večino madežev, nastalih po dolgotrajni rabi, prav tako pa tudi na vodne madeže. Pred uporabo čistila na Vaši sedežni garnituri, ga najprej preizkusite na skritem koščku usnja. Leather Soft Cleaner bi lahko vplival na barvo ali na spremembo usnja v naslednjih primerih:

Če usnje spremeni barvo ob čiščenju s katerokoli tekočino. To lahko preverite tako, da ovlažite mehko krpo z vodo in potegnete po usnju. Če se razbarva in prenese na z vodo navlaženo krpo, bo lahko tudi naš Leather Soft Cleaner, kot katerikoli drugi artikel, odstranil barvo.

Če usnje ob stiku z našim izdelkom Leather Soft Cleaner potemni, pomeni, da je tako usnje zelo vpojno. V tem primeru je usnje videti zgubano, vendar ne ostane temnejše, saj so se le barvne točke približale, zato imamo vtis temnejše barve. Usnje je treba z rahlo masažo raztegniti in ga tako pustiti, dokler ponovno ne posvetli.

Namen uporabe:Barvne variante:

KEMPLAST, Obrtniška ulica 1, 1230 Domžale, Slovenija

+386 (0) 1 / 7219-730